ADRIALE LIVING d.o.o. Obala b.b. 71260 Kreševo, BiH adriale@adrialeliving.com

Projektom ADRIALE LIVING STAMBENI KOMPLEKS stvaramo ambijent koji Kreševo čini još boljim mjestom za stanovanje, gdje će porodice imati komforniji život, gdje će ljudi više slobodnog vremena odvajati za sebe i za zdrave životne navike. ADRIALE LIVING STAMBENI KOMPLEKS razlikuje se od običnog stambenog kompleksa po tome što pored udobnosti i privatnosti Vašeg stana nudi i raznovrsne usluge namijenjene isključivo stanarima. Ovakav koncept stanovanja dodaje svakodnevnom životu raznolikost, udobnost i sigurnost koje nisu svedene samo na kvadraturu stambene jedinice.

Arhitektonsko rješenje i kvalitet gradnje vođeni su najvišim suvremenim svjetskim standardima, sa posebnim naglaskom na zaštitu okoliša i stvaranje najkvalitetnijeg životnog okruženja.
ADRIALE LIVING SAMBENI KOMPLEKS sastoji se od suterena, prizemlja te, 4 sprata povezana liftom, zelene parkovske površine te, dječjeg igrališta. Dodatni sadržaj smješten je u prizemlju ( gym i sauna ) i daje se na korištenje isključivo svim stanarima budućeg objekta. Svaka stambena jedinica imat će vlastito vanjsko parking mjesto uknjiženo na vlasnika stambene jedinice . U ponudi će također biti i 33 garažna mjesta smještena u suterenu.

Zašto kupiti stan u Kreševu?

Pored svih prethodno navedenih benefita života u Kreševu, općina Kreševo ima cijeli set mjera kojim pomaže mlade obitelji i pokušava se boriti sa današnjom epidemijom, odljevom naših mladih u EU zemlje. Neke od mjera su:
Dodjela jednokratnih pomoći svim našim rodiljama
Sufinanciranje nezaposlenih majki do prve godine života djeteta
Sufinanciranje Dječijeg vrtića Radost koji uz tjelesnu kulturu I učenje engleskog jezika po Hellen Doron licenci ima i senzornu sobu.
Školarci imaju besplatan prijevoz, udžbenike i sve radne bilježnice
Dječiji doplatak obiteljima koje imaju uvjete za to, te još čitav niz mjera koje žitov u Kreševu čine ljepšim I lagodnijim

 

Prikaz stambenih jedinica

ili preuzmite pdf katalog

logo

O nama

Adriale Living je mlada, ambiciozna investicijska tvrtka koja se specijalizirala za dinamički rastući sektor nekretnina širom Bosne i Hercegovine. Zajednički sa sestrinskom tvrtkom i strateškim udjelima tvrtke u profesionalnim... Više

KONTAKT

ADRIALE LIVING d.o.o..

Obala bb, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 30 335 851

E-mail

adriale@adrialeliving.com

ADRIALE LIVING d.o.o. - 2021 sva prava pridržana Design and development logo