ADRIALE LIVING d.o.o. Obala b.b. 71260 Kreševo, BiH adriale@adrialeliving.com

Tvrtka

Adriale Living je mlada, ambiciozna investicijska tvrtka koja se specijalizirala za dinamički rastući sektor nekretnina širom Bosne i Hercegovine. Zajednički sa sestrinskom tvrtkom i strateškim udjelima tvrtke u profesionalnim društvima za gradnju, projektiranje pratimo samo jedan cilj: sa atraktivnim stambenim i uredskim nekretninama na održiv način ojačati svoju visoku razinu konkurentnosti i kvalitete života u urbanim područjima.

Od planiranja do primopredaje nekretnina "ključ u ruke" o svakom kupcu se brinemo pojedinačno. Kao iskusni stručnjaci za promet nekretninama preuzimamo cjelokupan razvoj projekata i provedbu svih potrebnih mjera. Oni uključuju pretragu imovine, izračunavanje profitabilnosti, izračunavanje prinosa, planiranje, podnošenje ponuda za nadmetanje, dodjelu projekata, upravljanje projektima do završetka i marketing.

onama-living.jpg

Poslovna područja

Svejedno je li novogradnja , sanacija starogradnje ili održavanje: točna analiza tržišta, lokacije i trendova čine najvažniju osnovu za investicijske odluke. Svi naši projekti za nekretnine temelje se na učinkovitom, dugoročnom korištenju resursa, što razvija funkciju i estetiku urbanog prostora na svim razinama.Kako bi institucionalnim i privatnim investitorima omogućili kontinuirani i profitabilni povrat s malim rizikom. A budući vlasnici imat će pristup ultra modernim apartmanima s visokom kvalitetom života na atraktivnim gradskim lokacijama.

S tvrtkama kojima upravlja pod okriljem ADRIALE Living, aktivni smo na tržištu nekretnina u sljedećim poslovnim područjima za kupce i investitore:

Razvoj, planiranje, izgradnja i marketing visokokvalitetnih stambenih i uredskih poslovnih nekretnina (novogradnja).

Revitalizacija i obnova starih zgrada (starogradnja)

Nadogradnja potkrovlja (starogradnja)

logo

O nama

Adriale Living je mlada, ambiciozna investicijska tvrtka koja se specijalizirala za dinamički rastući sektor nekretnina širom Bosne i Hercegovine. Zajednički sa sestrinskom tvrtkom i strateškim udjelima tvrtke u profesionalnim... Više

KONTAKT

ADRIALE LIVING d.o.o..

Obala bb, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 30 335 851

E-mail

adriale@adrialeliving.com

ADRIALE LIVING d.o.o. - 2021 sva prava pridržana Design and development logo