• BANNER

    AGENCIJA ZA STAMBENE, UREDSKE I POSLOVNE NEKRETNINE U BOSNI I HERCEGOVINI

ADRIALE LIVING

 

Adriale Living je mlada, ambiciozna investicijska tvrtka koja se specijalizirala za dinamički rastući sektor nekretnina širom Bosne i Hercegovine. Zajednički sa sestrinskom tvrtkom i strateškim udjelima tvrtke u profesionalnim društvima za gradnju, projektiranje pratimo samo jedan cilj: sa atraktivnim stambenim i uredskim nekretninama na održiv način ojačati svoju visoku razinu konkurentnosti i kvalitete života u urbanim područjima.

Sanacija & Obnova

Obnova

Planiranje & Primjena

Novogradnja

COMPANY

Svjedeno da li je novogradnja , sanacija starogradnje ili održavanje : toćna analiza tržišta , lokacije i trendova čine najvažniju osnovu za investicijske odluke.Svi naši projekti za nekretnine temelje se na učinkovitom, dugoročnom korištenju resursa.

VIŠE
shareholdings.jpg

ULAGANJA

Uz rastući portfelj nekretnina na glavnim lokacijama u Bosni i Hercegovini ADRIALE Living kao kapitalno bogatstvo već postavlja temelje za budući uspjeh: kroz kvalitetna ulaganja u strateška ulaganja u razne kompanije i pružatelje usluga iz industrije nekretnina. Na taj način svi partneri mogu imati koristi od međusobnog Know-how znanja i temeljnih kompetencija.

VIŠE

ADRIALE LIVING d.o.o.

Obala b.b.

71260 Kreševo, BiH

 

adriale@adrialeliving.com

www.adrialeliving.com

All rights reserved