ADRIALE LIVING d.o.o. Obala b.b. 71260 Kreševo, BiH adriale@adrialeliving.com

POLITIKA KVALITETE

ADRIALE LIVING d.o.o. Kreševo je društvo koje se bavi upravljanjem i iznajmljivanjem nekretnina uz poštivanje zakonskih odredbi, zahtjeva odgovarajućih normi kvaliteta i tehničkih normi.
U poslovanju primjenjuje sustav upravljanja prema zahtjevima norme ISO 9001, te smo opredijeljeni na trajno unapređenje sustava upravljanja.

Naša obaveza je da uz kontinuirano ispunjavanje zahtjeva kupaca i poštivanja utvrđenih normi u području obavljanja djelatnosti povećati zadovoljstvo svih zainteresiranih strana te potvrdimo kako sadašnjim tako i budućim klijentima da kontrolirano upravljamo procesima kako u upravljanju nekretninama, njihovom iznajmljivanju tako i u cjelokupnom poslovanju.

Na ovaj način želimo osigurati ispunjenje zahtjeva kupaca, locirati konkurentnost na tržištu, razvijati poslovanje uz kontinuirano poboljšanje poslovnih procesa kako bi povećali zadovoljstvo svih zainteresiranih strana.

Trajno se obvezuje osigurati visoku razinu svijesti o kulturi ponašanja, ispunjenju zahtjeva klijenata, kako naših radnika tako i ostalih koji su na bilo koji način uključeni u poslovne procese društva ADRIALE LIVING d.o.o. Kreševo. Ukoliko se identificiraju rizici koji mogu imati utjecaj na poslovne procese, ekonomsku stabilnost ili zaposlenike, iste se obvezujemo eliminirati ili smanjiti koliko je to u našoj mogućnosti.

 

 

cert1.jpg

CERTIFIKAT

Za sustav upravljanja prema

ISO 9001 : 2015

cert2.jpg

ZERTIFIKAT

für das Managementsystem nach

ISO 9001 : 2015

cert3.jpg

CERTIFICATE

Management system as per

ISO 9001 : 2015

cert4.jpg

POLITIKA KVALITETE

Adriale living d.o.o.

Kreševo

logo

O nama

Adriale Living je mlada, ambiciozna investicijska tvrtka koja se specijalizirala za dinamički rastući sektor nekretnina širom Bosne i Hercegovine. Zajednički sa sestrinskom tvrtkom i strateškim udjelima tvrtke u profesionalnim... Više

KONTAKT

ADRIALE LIVING d.o.o..

Obala bb, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 30 335 851

E-mail

adriale@adrialeliving.com

ADRIALE LIVING d.o.o. - 2021 sva prava pridržana Design and development logo