ADRIALE LIVING d.o.o. Obala b.b. 71260 Kreševo, BiH adriale@adrialeliving.com

regius-logo.png

Višenamjenski salon Regius Life nalazi se u Kreševu na adresi Resnik bb.

Njegov interijer je prvenstveno namijenjen za velika slavlja kao što su svadbe, krštenja, rođendani i ostalo, a isto tako je prilagođen za održavanje konferencija, te poslovnih domjenaka. Salon je uređen s daškom francuskog stila i luksuza upletenog u moderni design.

Raspolažemo s 440 sjedećih mjesta. Opremljen je projektorom visoke rezolucije, razglasom i umjetnim dimom. U salonu su dostupne pomične pregrade koje omogućuju prilagodbu prostora Vašim specifičnim potrebama.

Prostor za slavlja upotpunjuju i apartman za mladence, makeup kutak za dame, a svaki dio prostora je uređen tako da može poslužiti kao pozadina za fotografiranje.

Naši klijenti uživat će u ukusnoj hrani vrhunskih kuhara, a kraljevskom ugođaju će doprinijeti profesionalna usluga i ljubaznost našeg osoblja.

Ispred salona nalazi se parking.

Dopustite nam da budemo dio Vaših važnih trenutaka i priuštite sebi kraljevski luksuz.

Stvarajmo uspomene zajedno!

Vaš Regius Life.

logo

O nama

Adriale Living je mlada, ambiciozna investicijska tvrtka koja se specijalizirala za dinamički rastući sektor nekretnina širom Bosne i Hercegovine. Zajednički sa sestrinskom tvrtkom i strateškim udjelima tvrtke u profesionalnim... Više

KONTAKT

ADRIALE LIVING d.o.o..

Obala bb, Kreševo

Bosna i Hercegovina

+387 30 335 851

E-mail

adriale@adrialeliving.com

ADRIALE LIVING d.o.o. - 2021 sva prava pridržana Design and development logo