TVRTKA

 

Adriale Living je mlada, ambiciozna investicijska tvrtka koja se specijalizirala za dinamički rastući sektor nekretnina širom Bosne i Hercegovine. Zajednički sa sestrinskom tvrtkom i strateškim udjelima tvrtke u profesionalnim društvima za gradnju, projektiranje pratimo samo jedan cilj: sa atraktivnim stambenim i uredskim nekretninama na održiv način ojačati svoju visoku razinu konkurentnosti i kvalitete života u urbanim područjima.

Od planiranja do primopredaje nekretnina "ključ u ruke" o svakom kupcu se brinemo pojedinačno. Kao iskusni stručnjaci za promet nekretninama preuzimamo cjelokupan razvoj projekata i provedbu svih potrebnih mjera. Oni uključuju pretragu imovine, izračunavanje profitabilnosti, izračunavanje prinosa, planiranje, podnošenje ponuda za nadmetanje, dodjelu projekata, upravljanje projektima do završetka i marketing.

 

 

POSLOVNA PODRUČJA

Svejedno jeli novogradnja , sanacija starogradnje ili održavanje :toćna analiza tržišta , lokacije i trendova čine najvažniju osnovu za investicijske odluke.Svi naši projekti za nekretnine temelje se na učinkovitom, dugoročnom korištenju resursa, što razvija funkciju i estetiku urbanog prostora na svim razinama.Kako bi institucionalnim i privatnim investitorima omogućili kontinuirani i profitabilni povrat s malim rizikom. A budući vlasnici imat će pristup ultra modernim apartmanima s visokom kvalitetom života na atraktivnim gradskim lokacijama.

S tvrtkama kojima upravlja pod okriljem ADRIALE Living, aktivni smo na tržištu nekretnina u sljedećim poslovnim područjima za kupce i investitore:

+ Razvoj, planiranje, izgradnja i marketing visokokvalitetnog stambenog, uredskii poslovni nekrtenina (novogradnja)

+ Revitalizacija i obnova starih zgrada (starogradnja)

+ Nadogradnja potkrovlja (starogradnja)

 

ADRIALE LIVING d.o.o.

Obala b.b.

71260 Kreševo, BiH

 

adriale@adrialeliving.com

www.adrialeliving.com

All rights reserved